Náplň práce:
• samostatná příprava pokrmů;
• jednosměnný provoz od 5:30 - 13:30 (1 až 2 víkendy v měsíci.
Požadujeme:
• min. ÚSO v oboru kuchař/řezník;
• praxe v oboru;
• samostatnost, pracovní nasazení, schopnost týmové spolupráce;
• zájem o práci v rámci závodního stravování;
• pozitivní přístup, flexibilita, ochota učit se novým postupům, pečlivost, pracovitost, zodpovědnost a vstřícnost.
Nabízíme:
• pracovní poměr na plný pracovní úvazek;
• zázemí silné a dynamicky se rozvíjející společnosti;
• nevšední práci s moderními technologiemi;
• nadstandardní benefity společnosti.
Benefity:
• nadstandardní sociální a zaměstnanecký bonusový systém společnosti:
- týden dovolené navíc, možnost ubytování, měsíční příspěvek na penzijní připojištění 600,-Kč, dotované stravování (oběd za 33,-Kč), bezúročné zápůjčky, relaxační pobyty a zvýhodněné vouchery, rehabilitační cvičení zdarma, nadstandardní pokoje pro rodinné příslušníky, parkování v areálu zdarma, až 7% zvýhodněný nákup ve vlastní lékárně, společenské a kulturní akce společnosti, výhodný tel. rodinný tarif, karta benefitů – sleva u vybraných obchodníků, nekuřácké prostředí.
Kontakt:
• Málko Martin, vedoucí kuchyně;
tel.: 724 025 487, email: martin.malko(at)nemocnicesumperk.cz.
Osobně v pracovní dny výhradně v době od 10.00 hod do 13.00 hod.
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Střední bez maturity
Martin Málko
+420 724 025 487
15500 - 0 Kč